2013 Güncel Konular-Test.01 

Ders:  Testler:
Test Seçim Sayfasına Geri Dön
--Ders Seç-- - 2013 Güncel Konular-Test.01
1.

Birleşmiş Milletler'de suriye tasarısını veto eden iki ülke aşağıdakilerden hangisidir?





Gönderen: osman63 | Doğru Cevap: 26050 | Yanlış Cevap: 21381 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(1)

2.

2013 yılında Avrupa Birliğine 28. tam üye olarak katılacak ülke hangisidir?





Gönderen: erdoganeng | Doğru Cevap: 23650 | Yanlış Cevap: 20566 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(1)

3.

Bu yıl 13 filmin yarıştığı Altın Lale Uluslararası Yarışma'da Altın Lale En İyi Film Ödülü'nü Onur Ünlü'nün yönettiği hangi film almıştır?





Gönderen: erdoganeng | Doğru Cevap: 13565 | Yanlış Cevap: 20306 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(1)

4.

193 Üyeli Birleşmiş Milletlerin resmi 6 dili arasında hangisi yoktur?





Gönderen: erdoganeng | Doğru Cevap: 8970 | Yanlış Cevap: 33049 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(1)

5.

Dünya Ticaret Örgütüne (WTO) katılan son ülke hangisidir?





Gönderen: erdoganeng | Doğru Cevap: 6130 | Yanlış Cevap: 30539 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(0)

6.

2013 Eurovision şarkı yarışması hangi ülkede düzenlenecektir?





Gönderen: erdoganeng | Doğru Cevap: 12026 | Yanlış Cevap: 25810 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(0)

7.

2011 - 2013 BM Güvenlik Konseyi geçici üyeliğine getirilen ülke hangisidir?





Gönderen: erdoganeng | Doğru Cevap: 10151 | Yanlış Cevap: 21356 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(0)

8.

2013 yıllında yörüngeye yerleştirilen milli uydumuzun adı nedir?





Gönderen: erdoganeng | Doğru Cevap: 21278 | Yanlış Cevap: 17617 | Soru Hatalı Diyen: 1 | Yorum(1)

9.

2013 Dünya Atletizm Şampiyonası nerede yapılacaktır





Gönderen: erdoganeng | Doğru Cevap: 12083 | Yanlış Cevap: 21189 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(0)

10.

2013 Dünya Tekvando Şampiyonası nerede yapılacaktır?





Gönderen: erdoganeng | Doğru Cevap: 8294 | Yanlış Cevap: 22314 | Soru Hatalı Diyen: 2 | Yorum(2)

11.

6. Dünya Su Forumu hangi ülkede yapıldı?





Gönderen: erdoganeng | Doğru Cevap: 8181 | Yanlış Cevap: 23039 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(0)

12.

İslam İşbirliği Teşkilatının resmi dili hangisinde doğru verilmiştir?





Gönderen: erdoganeng | Doğru Cevap: 6565 | Yanlış Cevap: 28204 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(0)

13.

Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütünün resmi dilleri hangisinde doğru verilmiştir?





Gönderen: erdoganeng | Doğru Cevap: 10504 | Yanlış Cevap: 21776 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(0)

14.

Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD) merkezi nerededir?





Gönderen: erdoganeng | Doğru Cevap: 7348 | Yanlış Cevap: 27823 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(0)

Hatalı olduğunu düşündüğünüz sorular için soruların altında bulunan
"Yorum" linkini tıklayarak bildirimde bulunabilirsiniz.


Test Seçim Sayfasına Geri Dön