2013 Güncel Konular-Test.08 

Ders:  Testler:
Test Seçim Sayfasına Geri Dön
--Ders Seç-- - 2013 Güncel Konular-Test.08
1.

Türkiyenin IMF'ye olan borcu hangi tarihte sona ermiştir?





Gönderen: serkoo | Doğru Cevap: 2771 | Yanlış Cevap: 2974 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(0)

2.

FİFA 2013 U-20 Dünya Kupası nerede yapılmaktadır?





Gönderen: cadı | Doğru Cevap: 2915 | Yanlış Cevap: 2503 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(0)

3.

2014 Dünya Kupası nerede yapılacak?





Gönderen: cadı | Doğru Cevap: 4459 | Yanlış Cevap: 1224 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(0)

4.

2013 yılı itibariyle Türkiye'de kaçıncı hükümet görev yapmaktadır ?





Gönderen: byknk | Doğru Cevap: 2978 | Yanlış Cevap: 1966 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(0)

5.

Kafkaslarda 2008 yılında yaşanan askeri çatışma aşağıdaki ülkelerden hangileri arasında olmuştur ?





Gönderen: byknk | Doğru Cevap: 2436 | Yanlış Cevap: 2022 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(0)

6.

2013 yılı Haziran ayında yapılan seçim sonucu aşağıdakilerden hangisi İran Cumhurbaşkanlığına seçilmiştir ?





Gönderen: byknk | Doğru Cevap: 1638 | Yanlış Cevap: 3010 | Soru Hatalı Diyen: 1 | Yorum(1)

7.

2014 dünya kupası hangi ülkede yapılacak





Gönderen: yiğido | Doğru Cevap: 3839 | Yanlış Cevap: 944 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(0)

8.

ilk kadın bakan kimdir?





Gönderen: os | Doğru Cevap: 2289 | Yanlış Cevap: 2476 | Soru Hatalı Diyen: 0 | Yorum(0)

9.

Asağıdakilerden hangisi, Türkiye'nin ilk Kamu Başdenetçisidir?





Gönderen: ela | Doğru Cevap: 2837 | Yanlış Cevap: 1460 | Soru Hatalı Diyen: 1 | Yorum(1)

Hatalı olduğunu düşündüğünüz sorular için soruların altında bulunan
"Yorum" linkini tıklayarak bildirimde bulunabilirsiniz.


Test Seçim Sayfasına Geri Dön